recepty

Snídaně/svačinky:

 

Večeře/obědy:

 

Zákusky/sladkosti:

 

Ostatní:
Články a rozcestníky:
Vařené veganské recepty:

2 Comments Add yours

  1. jana napsal:

    Dobrý den,zaujaly mě recepty z naklíčené pohanky…..to klíčíte logicky asi pohanku neloupanou….má to ale strašně tvrdé šlupky, nemůžou dráždit zažívání? Díky za odpověď, Doudová

    1. Vitarianka napsal:

      Pohanku klíčím loupanou! Neloupanou kupuji pouze když ji chci dát do polštáře, nebo zasadit na zahradě:-)
      Loupané pohanky se dají u nás koupit dva druhy – světle hnědý typ, který je místy trochu do zelena. A pak tmavší, hnědá loupaná pohanka – ta vám nevyklíčí, protože ta se loupe teplem. Já kupuji bio pohanku Biolinie, stojí asi 45Kč, mají ji i u nás v hypermarketu. V prodejnách se zdravou výživou mívají i pohanky z různých malých mlýnů atd, jsou taky skvělé a navíc tím podporujeme místní produkci.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *